MERSİN / ERDEMLİ - Üçtepe Ortaokulu

Ara

7-A sınıfı  öğrencileri sınıf rehber öğretmeni Zeynep FEYZULLAH rehberliğinde Kültürün İzinde Mersin Projesi kapsamında tantuni ve narenciye etkinliği yaptı. Öğretmenlerimiz Yasin KARS ve Zeynep FEYZULLAH öğrencilere ve öğretmen arkadaşlarına  Mersin yöresine özgü bir yemek olan tantuniyi yaptılar ve ikram ettiler. Öğrenciler Yörük kültürüne ait eşyalar getirerek sınıfta sergilediler ve bu eşyalarla hem kültürlerini tanıttılar hem de eğlenceli vakit geçirdiler. Bu güzel etkinlik için öğretmenlerimizeve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

6. sınıfların 1. dönem 2. sınavları 26 Aralık 2023 tarihinde yapılacaktır. Sınavlarda çıkacak olan soruların konu dağılımları aşağıda verilmiştir. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler gününü güzel bir törenle kutladık. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ü ve  şehit olan öğretmenlerimizi saygıyla anıyoruz.Töreni hazırlayan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Zeynep FEYZULLAH'a , emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize , öğretmenler günümüzü kutlayan Okul Aile Birliği Başkanlarımız İsa KIRTIL ve Lokman ARSLAN'a teşekkür ederiz. Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 85. yılında saygı, minnet ve rahmetle andık. Fikirleri daima yaşayacak ve ışığı her zaman yolumuzu aydınlatacak. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

6-A sınıfı  öğrencileri sınıf rehber öğretmeni Selver KILIÇOĞLU ÖZDİN rehberliğinde Kültürün İzinde Mersin Projesi kapsamında yöresel kahvaltı etkinliği yaptı. Öğrencilerimiz Mersin yöresine özgü yiyecek ve içecekler getirerek hem kültürlerini tanıttılar hem de eğlenceli vakit geçirdiler. bu güzel etkinlik için öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğrencilerinden Mehmet Umut UZUN , Hatice Kübra AKBAL ve Musa PAZAR bu eğitim öğretim yılında bursluluk sınavını kazanarak hem okulumuzu hem de ailelerini gururlandırdılar. 6-A sınıfı öğrencilerinden Mehmet Umut UZUN ve Hatice Kübra AKBAL ilk burs paralarıyla sınıf arkadaşlarına yemek, öğretmenlerine tatlı ikramında bulunarak herkesin takdirini topladılar.6-A sınıf Rehber Öğretmeni Selver KILIÇOĞLU ÖZDİN de öğrencilerine hediyesini vererek onları tebrik etti. Öğrencilerimizi bu güzel davranışlarından dolayı tebrik ederiz ve başarılarının devamını dileriz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü müsabetiyle Erdemli Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yapılan "Yörük Çocukları Ata'nın Huzurunda" projesi kapsamında Erdemli ilçesinden 900 öğrenci Anıtkabire götürüldü. Okulumuzdan 10 öğrencimiz ve 1 öğretmenimiz de bu güzel proje içerisinde yer aldılar. Öğrencilerimizin mutluluğu görülmeye değerdi. Bu projede emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim 2023 Pazar Günü Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladık. Kutlamalarda emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve kutlama törenimize katılım sağlayan değerli velilerimize teşekkür ederiz. Bu coşkunun yıllar boyu sürmesi; çocuklarımızın Atatürk, Cumhuriyet,Türkiye sevgisi ve bilinciyle büyümesi en büyük temennimizdir. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.